Klusjesdienst of klusbedrijf met klusjesteam voor: karweien of klussen

Onze klusjesdienst of klusbedrijf voert veel (niet alle) klusjes, karweien of klussen uit door ons vakkundig klusjesteam.  Een klusjesman in regie of een offerte met een vaste prijs aanvragen?  Het kan allemaal. 

Bel ons via 0468/172 876 of mail ons.

Klusjes waar wij u mee kunnen helpen zijn:

Schilderwerken, gyprocwerken, gevels kaleien, loodgieterij (sanitair en verwarming), schrijnwerk, elektriciteit,...

Reeds actief van 2008 en met veel ervaring, kunnen wij u de beste garantie geven op mooi, goed en secuur werk.  Wij laten de werkplek of werkvloer proper achter, zodat u geen opkuis meer hebt na de uitgevoerde werken. 

EN als laatste, maar niet onbelangrijke punt zijn wij ervan overtuigd dat wij u naar Belgische normen goede prijzen of tarieven kunnen aanbieden, zowel in regie als met offerte voor een vaste prijs.

Dit via onze unieke formule, waarbij u steeds minder en minder gaat betalen, naargelang de duur van het uit te voeren klusje of karwei.

Ter info:

Voor grotere renovatie (verbouwing), renovatiewerken of renovatieprojecten, maar ook totaalrenovatie of totaalprojecten bent u bij Antwerp Building Group OOK aan het juiste adres. Allerlei verschillende projecten van uitvoering tot coördinatie van ruwbouw, nutsvoorzieningen en afwerking. 

Voor meer info kan u ons mailen. 

Voor een voorproefje kan u naar foto's gaan.

Joomla SEF URLs by Artio