Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Unique Online Marketing

Beoog je online exclusiviteit met je bedrijf, concept of dienst?  Wil je een unieke plaats op ons exclusief digitaal platform zonder enige concurrentie?

Goed gevonden worden op Internet, dat doen wij voor u voor een klein maandelijks of jaarlijks budget dat NIET weegt op uw uitgaven.

Ga naar de website voor meer informatie omtrent ons concept.

Flex Banner

 

PintoBlau 

PintoBlau is een professioneel bedrijf aan  de Costa Blanca Noord dat zich gespecialiseerd heeft in sleutelbeheer (schoonmaak, klusjes, wassen van linnen...) Oorspronkelijk was het een schildersbedrijf (alle schilderwerken) en klusjesbedrijf (kleine klussen en tuin- of zwembadonderhoud) 

banner_pintoblau_4.jpg

 

Een Hart voor Ouderen

Een Hart voor Ouderen steunt en helpt oudere senioren (onder voorwaarden).  Goedkoop reizen met verzorging en begeleiding van A tot Z. 

Wil je meer weten, klik op de banner en bezoek onze website.

Banner hart voor ouderen.jpg

Digital marketing agency / Unique Online Marketing bureau: Antwerpen

Digital of digitale marketing bij Unique Online Marketing: volledige digitale of digital marketing van A tot Z uitgewerkt op een digitaal (online) platform.  Ons bureau (of agency) is gevestigd in Antwerpen.  Wij kunnen u ter plaatse advies geven of een adviseur naar uw locatie sturen om de nodige online of digitale marketing voor u uit te werken.

Internet marketing of e-marketing is zeer belangrijk in de hedendaagse digitale wereld, dus stap mee in.    

Een vorm hiervan is de "display" marketing, vroeger gewoon banners of online ads genoemd.

Bel Unique (online marketing): 0474/03 33 83 om een partnership aan te gaan, gebonden aan een goed doel (vzw voor de ouderen onder ons)

 
Overzicht van marketingdefinities, binnen onze eigen website:

Virale marketing: richt zich op consumenten. Viraal (als een virus) verspreiden van een boodschap, product of dienst d.m.v. of met behulp van Sociale media

Mailmarketing: is een vorm van "directe" online marketing waarbij nieuwe of bestaande klanten worden overtuigd over een dienst of product of waarbij nieuwe (potentiële) klanten kunnen worden overtuigd.

Affiliate marketing: De affiliate marketeer kan betaalt of beloond worden door de adverteerder die op de affiliate website adverteert.  Elke keer dat er geklikt wordt op deze ad of banner, zit er een stukje vergoeding voor u als "affiliate" bij.  Bvb: op verkopen, een lidmaatschap of een lead.

 

Online Banners: dit zijn reclame boodschappen op het internet of op websites, meestal een advertenties- of directory website.  Ook advertentie genoemd.  Door hier op te klikken wordt de publiciteit door de adverteerder kenbaar gemaakt aan de bezoeker.

Marketing: samentrekking van "market" en "getting".  Alle activiteiten dat een bedrijf moet doen om de verkoop van diensten of producten te verhogen, bevorderen of stimuleren.

Marketingmix: de mix van tools die een bedrijf gebruikt om de marketingstrategie te bepalen.  Deze tools zijn de vroegere 4 P's dat nu al lang is uitgebreid.

Marketingstrategie: u werkt als bedrijf een strategie uit via uw marketingplan en met behulp van de P's om uw markt te kunnen bepalen en te veroveren.

De P's: Deze P's zijn van belang om uw markt te bepalen.  De 4 p's zijn: Product, Prijs (price), Plaats (place) en Promotie (promotion + PR).  Later uitgebreid met Personeel (People), Physical Evidence (hoe ervaart men de fysieke omgeving) en Proces (aankoopproces door consument, service...)

Marketing segment: Geen massamarketing, maar het opsplitsen in doelgroepen.  Welke marktvorm wilt u hanteren?  Wie wilt u bereiken met uw dienst of product?  Zit u in een nichemarkt (klein deel v.e. markt voor specifieke behoeften), een monopolie, een polypolie (veel aanbieders: homogeen of heterogeen) of een oligopolie (paar aanbieders)

Homogeen product: deze worden aangeboden door voldoende producenten of distributeurs en in voldoende kwantiteiten of hoeveelheden, bvb: suiker.

Heterogeen product: Goederen of diensten die door de consumenten als "anders" worden ervaren.  Er zijn dus verschillen t.o.v. een andere aanbieder

 

Indien u graag met ons wilt samenwerken als externe partner om uw (online) marketing te bekijken en bij te sturen (waar nodig) dan kan u ons bereiken op +32 /474 03 33 83 of langs het contact gedeelte. Wij contacteren u dan zo snel mogelijk.