Pintoblau: Aannemer dakwerken Antwerpen

Aannemer Pintoblau Antwerpen voor alle dakwerken

Aannemer dakwerken Pintoblau: alle dakwerk, herstelling, afbraak en nieuw.  Epdm lijmen, roofing branden en timmerwerk of houtwerk van geraamte.

Hieronder vindt u de algemene aannemer in de bouw in de regio van Antwerpen of in de omgeving.  Dit is van Boom t/m Antwerpen en tot aan Beveren.

Pintoblau kan zijn prijzen ook vrij aangenaam houden omdat wij deze sector niet verlaten.  Ook online kunnen wij met de technologie al een mooie schatting geven van wat u ongeveer zal betalen.  Offerte zelf kan best gemaakt worden bij u ter plaatse, zeker wat dakwerken betreft zoals roofing branden of EPDM lijmen.

Pintoblau is ook aannemer in algemene schilderwerken, gyprocwerken, pleisterwerken, ramen en deuren, schrijnwerk, loodgieters, elektriciteitswerken, vloerwerken, tegelwerken, verwarming en sanitair, afbraakwerken, ruwbouw en metselwerken,... en werkt samen met een ploeg van 4 patroons die ZELF werken en dus piekfijn toezien op kwaliteit.  Hun namen zijn Ludo, Marc, Serge en Guy.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en één van de 4 man zal komen kijken naar uw dakwerken.

Joomla SEF URLs by Artio