Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Unique Online Marketing

Beoog je online exclusiviteit met je bedrijf, concept of dienst?  Wil je een unieke plaats op ons exclusief digitaal platform zonder enige concurrentie?

Goed gevonden worden op Internet, dat doen wij voor u voor een klein maandelijks of jaarlijks budget dat NIET weegt op uw uitgaven.

Ga naar de website voor meer informatie omtrent ons concept.

Flex Banner

 

PintoBlau 

PintoBlau is een professioneel bedrijf aan  de Costa Blanca Noord dat zich gespecialiseerd heeft in sleutelbeheer (schoonmaak, klusjes, wassen van linnen...) Oorspronkelijk was het een schildersbedrijf (alle schilderwerken) en klusjesbedrijf (kleine klussen en tuin- of zwembadonderhoud) 

banner_pintoblau_4.jpg

 

Een Hart voor Ouderen

Een Hart voor Ouderen steunt en helpt oudere senioren (onder voorwaarden).  Goedkoop reizen met verzorging en begeleiding van A tot Z. 

Wil je meer weten, klik op de banner en bezoek onze website.

Banner hart voor ouderen.jpg

Antwerp Building Group i.s.m. Unique Online Marketing

Antwerp Building Group en Unique Online Marketing uit Antwerpen, is een online marketingbedrijf gespecialiseerd in online, digitale of display marketing.  Unieke Online of Digital Marketing met een exclusief partnership

Partners zijn o.a. een aannemer/schildersbedrijf - Pintoblau, gespecialiseerd in algemene schilderwerken in Antwerpen en omgeving maar ook in het Spaanse Costa Blanca en Costa Del Sol.   Zij schilderen zowel het interieur van uw woonst als uw gevel en kunnen ook voor industriële schilderwerken worden ingeschakeld.

Of een immo makelaar in dezelfde contreien, CasaBlau. Allerlei immobiliën of vastgoed kan u daar huren of kopen.

Een voorbeeld van partnership is:

Vlog partner:  Foto's en video's van enkele schilderwerken.  Bekijk deze video's van de video partner of vind ze met in Google:

"vlog schilderwerken" of "vlog schildersbedrijf"

Voor meer partnerships kan u naar onze "home" pagina gaan of naar Unique Online Marketing waar de partners staan, of waar u ons kan contacteren en een vertegenwoordiger voor uw regio kan aanvragen.

Omdat (online) internet reclame belangrijk is, zijn wij vaste partner geworden bij een (goed vindbare) reclame banner website - Unique - op internet. 

U kan er als bedrijf een online banner plaatsen.  Online reclame, banners en advertenties werken zeer goed en zorgt voor meer (potentiële) omzet.

Maar dit concept is véél meer dan dat en steunt trouwens het goed doel via Hart voor Ouderen vzw.