Breadcrumbs

Pintoblau Antwerpen: aannemer algemene schilderwerken, gevelschilderwerken, dakwerken, bouw en renovatie

Pintoblau, aannemer bouw en renovatie uit Antwerpen. 

Begonnen als schildersbedrijf met algemene schilderwerken binnen en van gevelschilderwerken, werkt nu samen met een aannemer van dakwerken, bouw en renovaties maar onder de noemer van Pintoblau.

Behalve voor alle schilderwerken binnen kan u nu bij Pintoblau offertes aanvragen voor alle algemene dakwerken, gevelschilderwerken (kaleien v gevels) en kleine renovaties in de bouw.

3 meewerkende patroons zorgen voor kwaliteit aan een aanvaardbare prijs binnen uw gevraagde offerte, zowel voor algemene schilderwerken, gevelschilderwerken als dakwerk zoals roofing en EPDM.  Ook herstellingen en afbraak.

Regio waarin wij actief zijn gaat van Hemiksem, Schelle, Boom... tot en met net door de Kennedy Tunnel in de regio: Antwerpen Zuid en Centrum, Linkeroever, Burcht, Zwijndrecht, Kruibeke, Melsele, Beveren, Kallo, Bazel, Rupelmonde, Steendorp

Op deze manier kan Pintoblau, aannemer in de bouw zowel voor schilderwerken, gevelschilderwerken, renovaties en dakwerk zijn prijzen aanvaardbaar en concurrentieel houden.  Geen verre verplaatsingen en zelf werkende patroons.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of rechtstreekse info: +32 (0) 474 03 33 83

schilderwerken interieur taverne                  gevel schilderwerk